top of page
Elämäsi kalareissu!

TYÖ- TAI KAVERIPORUKOILLE

Fishing Lords Oy tarjoaa yritysten ja matkailijoiden tarpeisiin valmiita tuotepaketteja ja kalastusmatkoja, joissa kalastuspaikat, palvelu, oppaat ja toteutus hakevat vertaistaan. 

 

Päätoimialueemme on noin 100 km Helsingistä itään ja länteen. Tämän lisäksi me voimme tarjota hienoja kalastuselämyksiä myös muualla Suomessa hyvien yhteistyökumppaneidemme avulla. Meillä on tarjota kohteissamme 40–50 hengelle majoitusta ja uniikkeja kokoustiloja huviloissa meren äärellä.
 
Fishing Lords Oy on rekisteröitynyt matkanjärjestäjä. Kalastusmatkat ovat täyden palvelun paketteja, joihin sisällytetään tarvittaessa majoitus, ruokailut ja kuljetus. Palveluhenkiset ammattioppaamme tuntevat kalat ja kalastuksen sekä tietävät, mitä aloittelevat ja kokeneet kalastajat odottavat kalastuspäivältään. Oppaidemme joukossa on suomalaisia kalastuslehtitoimittajia ja kalabiologeja.
 
Palveluyrityksenä pidämme asiakkaistamme hyvää huolta kalastuspäivän aikana. Kaikki asiakkaamme ovat vakuutettuja, kuljetuskalustomme on katsastettu ja merioppaillamme on vuokravenekuljettajan tutkinto.


Yrityksen pääkohteet ovat Rönnäsissä Porvoon seudulla ja Tammisaaressa Norrbyssä. Yritystoiminta on alkanut vuodesta 1999 ja matkailuliiketoiminta 2000 alussa. Yrityksen kanssa tiivissä yhteistyössä toimii sisaryritys KikkaPakka Oy, joka toteuttaa erilaisia ohjelmapalveluita. Järjestämme 500–600 tilaisuutta vuosittain. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti suomalaiset suuryritykset. Järjestämme tilaisuuksia myös pääministeritason valtiovieraille.

Soita meille ja anna meidän tehdä sinulle ehdotus!

2.png
bottom of page