top of page

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Myyjällä tarkoitetaan Fishing Lords Oy yhtiötä.


1. TILAISUUDEN VARAAMINEN JA HENKILÖMÄÄRÄN VAHVISTAMINEN

Nämä varaus- ja peuutusehdot koskevat majoitusta, ohjelmapalveluja, cateringpalveluja sekä muita mahdollisia palveluja. Ehdoista voidaan myös erikseen sopia myyjän ja asiakkaan välillä.
Varaus on asiakasta ja myyjää sitova, kun asiakas on vahvistanut tilaisuuden. Tilaisuus voidaan vahvistaa kirjallisesti paperilla tai sähköpostitse. Varaus on myös asiakasta ja myyjää sitova, kun asiakas on maksanut varausmaksun tai koko maksun.
Asiakkaan on vahvistettava henkilömäärä ja muut tapahtumaan tarvittavat tiedot viimeistään 7 päivää ennen tapahtumaa, jos asiasta ei ole muuta sovittu.


2. VARAUSMAKSU

Tilaisuudesta peritään varausmaksu yksityishenkilöltä sekä yrityksiltä, jotka sijaitsevat ulkomailla. Suomalaiselta yritykseltä peritään maksu tilaisuuden jälkeen ellei toisin sovita. Varausmaksun määrä on 50%  tilaisuuden loppulaskusta varauksen yhteydessä ja 50% viimeistään 30 päivää ennen tilaisuuden alkua ellei toisin sovita. Mikäli tilaisuus varataan alle 30 vrk tilaisuuden alusta varausmaksu maksetaan välittömästi.
Juhannuksen, joulun ja uuden vuoden varaukset: varausmaksu oltava suoritettuna 45 päivää ennen tilaisuutta.


3. PERUUTUSEHDOT

Mikäli asiakas peruuttaa tilaisuuden:

  • Mikäli varausmaksu on maksettu, peruutusmaksu on 100 € alv 0% (110 € sis alv 10%)

  • 30–14 vrk ennen, on peruutusmaksu 150 € alv 0% (165 € sis alv 10%)

  • 13–7 vrk ennen, on peruutusmaksu 50 % loppulaskusta

  • 6 – 0 vrk ennen, on peruutusmaksu 100% loppulaskusta

  • Juhannus, joulu tai uudenvuodenvaraukset: korotettu peruutusmaksu 250 € alv 0% (275 € sis alv 10%) viimeistään 45 vrk ennen, 44– 0 vrk ennen on peruutusmaksu 100%


Mikäli myyjä peruuttaa tilaisuuden:
Jos peruutus johtuu muusta kuin force majeure (ylivoimaisista) syystä, myyjä palauttaa kaikki varausmaksut kokonaisuudessaan. Force majeure syihin kuuluu muun muuassa luonnonvoimat, sota, viranomaisten toimet tai yleislakko, mutta ei rajoitu näihin.

 

4. KORTTIMAKSU

Mikäli asiakas maksaa tilaisuuden laskun sijaan luottokortilla, perimme siitä neljän prosentin palvelumaksun. Luottokorteista Visa ja MasterCard käyvät maksuvälineinä.


5. KÄYTTÖAIKA

Tilaisuus alkaa sovittuna kellonaikana, tätä edeltävät tunnit on varattu henkilökuntamme etukäteisjärjestelyihin. Kaikista muista järjestelyistä tulee sopia erikseen, myös tavaroiden toimittamisesta tilaan tai tapahtuma-alueelle ennen tilaisuutta.  


6. LISÄTUNNIT

Tilaisuutta on mahdollista jatkaa sovitun ajan jälkeen, mikäli tilassa tai tapahtuman alueella ei välittömästi ala seuraava tilaisuus ja mahdollisille huoltotoimille jää riittävästi aikaa. Lisätunneista on ilmoitettava tilan henkilökunnalle hyvissä ajoin ja henkilökunnalla on oikeus evätä lisätunnit. Lisätuntiveloitus laskutetaan erikseen.


7. TARJOILUT

Kaikki tarjoilut tiloissa tai tapahtuman alueella hoitaa myyjä tai myyjän valtuuttama yhteistökumppani. Tarjoilut tulee tilata viimeistään 5 arkipäivää ennen tilaisuutta. Henkilömäärä on vahvistettava viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta ja tarjoilut laskutetaan tämän henkilömäärän mukaan. Jos asiakas haluaa hoitaa itse tarjoilut, siitä on sovittava erikseen myyjän kanssa.


8. JUOMAT

Tiloihin saa toimittaa omat alkoholijuomia, poikkeuksena tilat, joissa on anniskeluoikeudet. Myyjä säilyttää tiloihin jäljelle jääneitä avaamattomia juomia 7 päivää tilaisuuden loppumisen jälkeen. Juomat ovat noudettavissa etukäteen sovittuna ajankohtana. Tyhjiä pulloja myyjä ei säilytä ellei erikseen sovita.


9. SIIVOUS

Tilavuokraan sisältyy loppusiivous ellei erikseen mainita. Tilat on tyhjennettävä tilaajan tavaroista tilaisuuden päättyessä. Tilaisuudesta aiheutuvat tavallisesta poikkeavat siivouksen kustannukset peritään tilaajalta. Näitä ovat muiden muassa matoille tai tekstiileille kaatuineiden juomien aiheuttamat pesulalaskut, mutta eivät rajoitu näihin. Oksennuksesta tai muista ihmiseritteistä veloitetaan 50€ lisämaksu yhtä siivottavaa kohdetta kohti.


10. VAURIOT JA VAHINGOT

Tilaaja vastaa mahdollisista vuokratiloille ja sen irtaimistolle aiheutetuista vahingoista. Irtaimistoksi luetaan myös tilojen astiasto.
Saunapaljun väärinkäyttö rikkoo kaminan ja kaminan rikkoutumisesta veloitetaan 1500 € (sisältää arvonlisäveron 24%) korvaus, joka sisältää uuden kaminan, toimituksen ja asennuksen kulut. Saunapaljun käyttöohjeet löytyvät huvilasta ja myös erikseen toimitettuna.

 

11. OHJELMAPALVELUT

Ohjelmapalveluihin sovelletaan ylläolevia varaus- ja peruutusehtoja.
Ohjelmapalvelut toteutetaan ennalta sovitun ohjelman mukaisesti olosuhteet huomioiden. Myyjä varaa oikeuden ohjelmamuutoksiin, milloin myyjä tarjoaa asiakkaalle vastaavaa palvelua. Ohjelmamuutokset ovat ainoastaan mahdollisia myyjästä riippumattomista syistä.

 

12. CATERINGPALVELUT

Cateringpalveluihin sovelletaan ylläolevia varaus- ja peruutusehtoja.
Menut ja ennalta esitetyt ruokalajit saattavat muuttua tilaisuuden alkaessa riippuen raaka-aineiden saatavudesta. Allergiat ja muut ruoka-ainerajoitukset on kerrottava kirjallisesti (sähköposti katsotaan olevan kirjallinen) vähintään 5 arkipäivää ennen tilaisuutta.

 

13. MUUT PALVELUT

Muihin palveluihin sovelletaan ylläolevia varaus- ja peruutusehtoja.

bottom of page