top of page

MERITAIMENEN KALASTUSTA

Hinnat alkaen:

1–4 hlöä / 800€ alv 0% (880 € sis. alv.)

5–8 hlöä / 1600 € alv. 0% (1760 € sis. alv.)

9-12 hlöä / 2400 € alv. 0% (2640 € sis. alv.)

Pyydä tarjous isommista ryhmistä. Suosittelemme kalastusmukavuuden takaamiseksi 4 hlö per vene.


Meritaimenta monet pitävät Suomenlahden hienompana kalana. Se on haastavin pyydettävä eikä niitä saada jokaisella reissulla. Viimeisen parin vuoden aikana kuitenkin meritaimenia on ilmestynyt kalapaikoille ja niitä tuntuu olevan meressä enemmän kuin edellisinä vuosina.

 

Ankarasti taisteleva taimen on kalastajien toivesaalis. Keväällä niiden kalastaminen on tuloksellista matalissa lahdissa, jossa meritaimen etsiskelee lämmintä vettä. Kevätkalastus alkaa heti jäidenlähdöstä ja jatkuu kesäkuun alkuun. Ammattitaitoisten oppaiden johdolla tarjoamme pilkkukyljille pitkulanmuotoisia vilkkaasti uivia vieheitä. Normaalisti kalan koko on hieman alle kilon, mutta kahden tai kolmen kilon kalatkaan eivät ole kovin harvinaisia.

 

Syksyn meritaimensesonki on loka–marraskuussa. Taimenet viihtyvät uloimpien saarten ulkopuolella, luotojen ja vedenalaisten karikoiden lähettyvillä. Hyvä taimenkeli on utuinen ja sateentihkuinen. Päivät parin tuulisen päivän jälkeen, kun tuuli on kääntynyt länteen, ovat huippupäiviä taimenen kalastuksessa.

 

Paketti sisältää

  • kalastusvälineet

  • lämpimät kelluntapuvut tai kuoriasut

  • kalastusoppaan palvelut

  • retken kesto 4–7 tuntia

Lähtöpaikat

Porvoo, Pernaja, Helsinki, Inkoo, Kotka, Loviisa ja Tammisaari

Varusteet

Suosituksena ulkoiluun soveltuva vaatetus, Varustamme ryhmän saappailla, kelluntahaalareilla, kuoriasuilla, aurinkolaseilla, pelastusliiveillä ja tarvittaessa pipoilla ja hanskoilla.

Kalastuksen sesongit

  • 15.4.–1.6. ja 1.9.–15.12.

 

Tuliko jotain kysyttävää?

Katso täältä tai soita meille!

 

MUUTA

Hyvä tietää kalamatkoista

Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Lämpimät varusteet kuuluvat kalastuspakettiin.

Kalastusoppaamme ovat vesillä lähes päivittäin. He ovat ajantasalla, missä kalat liikkuvat.

Kalastusmatkalla asiakkaat on vakuutettu. Oppailla on vuokraveneen kuljettajan pätevyys ja he ovat koulutettuja kalastusoppaita.

Lähde kalastamaan!

Kalastusoppaamme ovat aktiivisia kalastajia itsekin. Tietotaitoa on monesta eri kalastuslajista. Voit retkellä syventää kalastustietojasi ja jatkossa saat enemmän kalaa!

Katso raportteja viimeaikaisista saaliista täältä.

Kalastusretken rinnalle voimme järjestää myös muuta ohjelmaa. Jos kalastus ei innosta kaikkia, osalle voidaan järjestää esimerkiksi sieniretki tai saaristokierros.

Opi käsittelemään kalaa oikein. Kalastusopas opettaa esimerkiksi, miten tapahtuu hauen fileointi.

bottom of page