top of page

MERIKALASTUSTA SUOMENLAHDELLA

Merikalastus -Fishing Lordsin suosituin kalastusmatka kautta aikain.

Yli 15.000 vierasta on testannut tämän kalastuspaketin!

Hinnat alkaen:

1–4 hlöä / 800 € alv. 0% (880 € sis. alv.)
5–8 hlöä / 1600 € alv. 0% (1760 € sis. alv.)

9-12 hlöä /  2400 € alv. 0% (2640 € sis. alv.)
Pyydä tarjous isommista ryhmistä. Ryhmäkoot aina 60 henkilöön asti. Suosittelemme kalastusmukavuuden takaamiseksi korkeintaan 4 hlö per vene.

 

Suomenlahden saaristo on jo elämys sinänsä. Nautit sen monipuolisen miljöön seuraamisesta kalaretken aikana. Oppaamme ovat koulutettuja ja kokeneita niin kalastajia kuin asiakaspalvelijoita. Osalla oppaistamme on takanaan yli 1000 ryhmää. Asiakkaamme ovat osaavien kalastusoppaiden käsissä! Koska liikumme päivittäin vesillä, olemme koko ajan ajanhermolla päivän kalastustilanteesta ja osaamme viedä teidät oikeille kalapaikoille sekä näyttää pyytävimmät kalastusniksit.

Valitsemme ajankohtaan sopivimmat kalastustavat. Yleensä se on helppoa heittokalastusta, mutta voimme asiakkaiden toiveiden mukaisesti kokeilla myös uusia trendikkäitä kalastustapoja kuten jigausta tai jerkkausta.

Saaliit vaihtelevat sesonkien mukaan pannukarkeista ahvenista, komeisiin haukiin, herkulliseen kuhaan ja haasteelliseen taimeneen. Kalastus sopii yhtä hyvin naisille kuin miehille; tavallisesti herraseurueessa olevat naiset saavat ne suurimmat kalat!

Tyypillinen kalastusmatka merelle


9:30-10:00 Oppaat tapaavat asiakkaat lähtösatamassa tai huvilalla. Päivän esittely. Varustautuminen ja turvallisuusasiat ohjelman aikana.
10:00 Kalastus alkaa oppaiden johdolla isoista ja turvallisista urheilukalastukseen suunnitelluista veneistä.
13:00 Picnic-tauko saaressa. Nokipannukahvit avotulen äärellä ja runsaat retkieväät.
14:00 Kalastus jatkuu.
16:00 Paluu lähtösatamaan tai huvilalle. Jos saalista on otettu ylös, ne käsitellään asiakkaalle.

** Ilta voi jatkua saunomisen merkeissä huvilassa. Ruokailu Fishing Lords menun mukaan kokin valmistamana on erittäin suosittua.
** Helsingin ja Espoon vesillä. Noutopaikka voi olla lähes mikä vaan satama tai laituri meren äärellä. Helsingissä esimerkiksi Kauppatori on monien mieleen. Tammisaaressa ja Porvoossa suosimme pakkoja mahdollisen majoituksen lähettyvillä tai paikoista mistä saa veneen laskettua. Lähetämme karttapisteen (google maps) asiakkaan puhelimeen WhatsApp sovelluksella tai tekstiviestinä.

Paketti sisältää

  • kalastusvälineet

  • lämpimät kelluntapuvut tai vedenpitävät kuoriasusteet

  • kalastusoppaan palvelut

  • retken kesto 4–7 tuntia

 

Lähtöpaikat

Porvoo, Pernaja, Helsinki, Inkoo, Kotka, Loviisa ja Tammisaari

Varusteet

Suosituksena ulkoiluun soveltuva varustus. Varustamme ryhmän saappailla, kuoriasuilla, kelluntahaalareilla, aurinkolaseilla, pelastusliiveillä ja tarvittaessa pipoilla, hanskoilla jne.

Tuliko jotain kysyttävää?

Katso täältä tai soita meille!

 

MUUTA

Hyvä tietää kalamatkoista

Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Lämpimät varusteet kuuluvat kalastuspakettiin.

Kalastusoppaamme ovat vesillä lähes päivittäin. He ovat ajantasalla, missä kalat liikkuvat.

Kalastusmatkalla asiakkaat on vakuutettu. Oppailla on vuokraveneen kuljettajan pätevyys ja he ovat koulutettuja kalastusoppaita.

Lähde kalastamaan!

Kalastusoppaamme ovat aktiivisia kalastajia itsekin. Tietotaitoa on monesta eri kalastuslajista. Voit retkellä syventää kalastustietojasi ja jatkossa saat enemmän kalaa!

Katso raportteja viimeaikaisista saaliista täältä.

Kalastusretken rinnalle voimme järjestää myös muuta ohjelmaa. Jos kalastus ei innosta kaikkia, osalle voidaan järjestää esimerkiksi sieniretki tai saaristokierros.

Opi käsittelemään kalaa oikein. Kalastusopas opettaa esimerkiksi, miten tapahtuu hauen fileointi.

bottom of page