top of page

Fishing Lords Oy laskutustiedot

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.


Verkkolaskuosoitteemme ovat


Operaattori: Apix Messaging Oy
Verkkolaskuosoite: 003717463191
OVT-tunnus: 003717463191

Voitte myös lähettää laskun sähköpostitse osoitteeseen: 003717463191@procountor.apix.fi

 

Laskujen tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-muodossa. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluttua lähetyksestä.

 

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja tai laskua sähköpostitse, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen.

 

Fishing Lords Oy (Apix skannauspalvelu)

PL 16112

00021 LASKUTUS

 

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan. 

 

 

Ystävällisin terveisin,
 

Fishing Lords Oy

bottom of page