top of page

AHVENEN JA KUHAN JIGAUSTA

1–4 hlöä / 800 € alv. 0% (880 € sis. alv.) 
5–8 hlöä / 1600 € alv. 0% (1760 € sis. alv.)

9-12 hlöä / 2400 € alv. 0% (2640 € sis. alv.)
Pyydä tarjous isommista ryhmistä. Suosittelemme kalastusmukavuuden takaamiseksi 4 hlö per vene.

 

Urheilukalastuksen historiassa jigikalastus on melko nuorta. Se on hauskaa ja tuloksellista. Parhaimmillaan jigaus on kuhan ja ahvenen kalastuksessa.


Jigikalastusretkellä asiaansa perehtyneet oppaamme parkkeeraavat veneen tunnetuille kalastuspaikoille ja opastavat kalastuksen alkuun. Opasta kannattaa kuunnella. Jigauksessa on muutamia tärkeitä toimintatapoja, joita kannattaa noudattaa, jos mielii saada saalista. Kaloja aletaan etsimään matalikoiden reunalta tai syvään veteen työntyviltä pohjapenkoilta. Kala ei aina löydy ensimmäisestä tai toisesta paikasta, vaan parvet on etsittävä, sillä ne liikkuvat koko ajan. Ajan hermolla olevat oppaamme kuitenkin ovat etulyöntiasemassa kalojen löytämisessä, sillä he liikkuvat vesillä paljon ja ovat tietoisia kalojen liikehdinnästä.

Kuhan jigaus ajoittuu pääasiassa touko–kesäkuulle, mutta niitä saadaan myös syksyllä. Syys–lokakuu on puolestaan ahvenen jigausaikaa, kun ahvenet ovat parveutuneet syksyä varten. Antoisan kalastuspäivän jälkeen jokainen tietää kalastuksesta ja kaloista enemmän. Ja mikä tärkeintä, alat saamaan paremmin saalista myös jatkossa.

Paketti sisältää

  • kalastusvälineet

  • lämpimät kelluntapuvut

  • kalastusoppaan palvelut

  • retken kesto 4–6 tuntia

 

Lähtöpaikat

Porvoo, Pernaja, Helsinki, Inkoo, Kotka, Loviisa ja Tammisaari

Varusteet

Suosituksena ulkoiluun soveltuva vaatetus, Varustamme ryhmän saappailla, kelluntahaalareilla, kuoriasuilla, aurinkolaseilla, pelastusliiveillä ja tarvittaessa pipoilla ja hanskoilla.

Tuliko jotain kysyttävää?

Katso täältä tai soita meille!

 

MUUTA

Hyvä tietää kalamatkoista

Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Lämpimät varusteet kuuluvat kalastuspakettiin.

Kalastusoppaamme ovat vesillä lähes päivittäin. He ovat ajantasalla, missä kalat liikkuvat.

Kalastusmatkalla asiakkaat on vakuutettu. Oppailla on vuokraveneen kuljettajan pätevyys ja he ovat koulutettuja kalastusoppaita.

Lähde kalastamaan!

Kalastusoppaamme ovat aktiivisia kalastajia itsekin. Tietotaitoa on monesta eri kalastuslajista. Voit retkellä syventää kalastustietojasi ja jatkossa saat enemmän kalaa!

Katso raportteja viimeaikaisista saaliista täältä.

Kalastusretken rinnalle voimme järjestää myös muuta ohjelmaa. Jos kalastus ei innosta kaikkia, osalle voidaan järjestää esimerkiksi sieniretki tai saaristokierros.

Opi käsittelemään kalaa oikein. Kalastusopas opettaa esimerkiksi, miten tapahtuu hauen fileointi.

bottom of page