KAJAKKIKALASTUS


Tule kokeilemaan maailmalla valtavaan suosioon noussutta kajakkikalastusta!

 

Lähes äänettömästi etenevillä ja vakailla kalastukseen suunnitelluilla sit and top kajakeilla päästään niin lähelle vonkaleiden väijypaikkoja kuin mahdollista. Kajakilla voidaan meloa jopa kalojen yli niiden häiriintymättä. Kalastuksen yhteydessä olet lähellä vettä – luonto ei pelkää sinua ja vesilinnutkin uskaltautuvat lähelle sinua.

 

Aikaisempaa melontakokemusta ei tarvita, sillä alkuopastuksen jälkeen melonta sujuu aloittelijaltakin mukavasti. Käytämme tukevia ja kalastukseen suunniteltuja kajakkeja. Tukevuudesta kertoo se, että kajakissa voi nousta jopa seisomaan – se ei ole kuitenkaan suositeltavaa.

 

Kesäaikaan lämpimän, säänmukaisen pukeutumisen lisäksi tarvitaan sadeasu ja kumisaappaat. Mukaan otetaan aina lämmin varavaatekerta vedenpitävässä säkissä.

 

Suosittuja kalastusmuotoja kajakista käsin kalastettaessa ovat hauenkalastus heittämällä ja vetouistelemalla sekä kuhan- ja ahvenenjigaus.

 

Ammattitaitoiset ja kokeneet kalastus- ja melontaoppaat takaavat rennon ja turvallisen kalastusreissun aina upeassa vesiluonnossa. Koukkuun voi jäädä muutakin kuin kalaa, nimittäin kajakkikalastus on koukuttanut myös kalastajat ympäri maailmaa.Ohjelma voidaan toteuttaa juuri ryhmällenne sopivalla tavalla. Tuomme Porvoo–Tammisaari välisellä alueella kajakit haluamaanne kohteeseen ja valmistelemme ne kalastuskäyttöön. Melontaan erikoistunut opas neuvoo pääsemään alkuun melonnassa ja auttaa teitä kajakkien kanssa päivän aikana. Voitte kalastaa omilla välineillä tai halutessa saatte meidän kautta kalastusvälineet käyttöönne. Jos ryhmälläsi ei ole kokemusta kalastuksesta, painotamme päivän aikana melonnan lisäksi myös kalastusoppeja. Asiantunteva opas neuvoo ryhmän jäseniä onnistuneeseen kajakkikalastukseen ja auttaa päivän aikana niin melonnassa kuin kalojen käsittelyssä.

 

Meille on tärkeää tietää etukäteen, millaisesta ryhmästä olisi kysymys, jolloin pääsemme suosittelemaan sen mukaan sopivaa kohdetta ja valitsemaan oikeat kalastusmetodit.

Paketti sisältää

  • kalastuskajakit perille toimittettuna

  • kalastusvälineet

  • melontaliivit

  • sadeasun ja kumisaappaat (HUOM: kylminä aikoina oltava myös asiakkaan oma kuivapuku)

  • melonta- ja kalastusoppaan palvelut

Lähtöpaikat

Porvoo, Helsinki ja Tammisaari

Varusteet

Varustamme ryhmän sadeasuilla ja kumisaappailla.

Tuliko jotain kysyttävää?

Katso täältä tai soita meille!

 

MUUTA

Hyvä tietää kalamatkoista

Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Lämpimät varusteet kuuluvat kalastuspakettiin.

Kalastusoppaamme ovat vesillä lähes päivittäin. He ovat ajantasalla, missä kalat liikkuvat.

Kalastusmatkalla asiakkaat on vakuutettu. Oppailla on vuokraveneen kuljettajan pätevyys ja he ovat koulutettuja kalastusoppaita.

Lähde kalastamaan!

Kalastusoppaamme ovat aktiivisia kalastajia itsekin. Tietotaitoa on monesta eri kalastuslajista. Voit retkellä syventää kalastustietojasi ja jatkossa saat enemmän kalaa!

Katso raportteja viimeaikaisista saaliista täältä.

Kalastusretken rinnalle voimme järjestää myös muuta ohjelmaa. Jos kalastus ei innosta kaikkia, osalle voidaan järjestää esimerkiksi sieniretki tai saaristokierros.

Opi käsittelemään kalaa oikein. Kalastusopas opettaa esimerkiksi, miten tapahtuu hauen fileointi.

KATSO & VARAA MYÖS

  • Black Facebook Icon