UNELMOITKO JÄTTIHAUESTA?

RüGEN SAATTAA TOTEUTTAA UNELMAT!

Ajankohta joulukuu 1-4 2020  (matkat päälle)
Paikkoja yhteensä 12. Täynnä. Päivitetty 9.3.2020. Meillä on mahdollisuus saada lisäveneitä joten vaikka nyt täynnä niin otathan yhteyttä!


Ajankohta helmikuu 25-28 2021  (matkat päälle)
Paikkoja yhteensä 15. Vapaita paikkoja: 5


Nyt otetaan miehestä mittaa!

Tässä on hauenkalastusta sinulle, jolle extreme on arkipäivää, mutta samalla sinulle, jolle palkinto myös maistuu! Rügen talvikuukausina on Ison Hauen aikaa, siis todella ison kalan aikaa. Kelit voivat olla rapsakat ja tärppivälikin tuntikausia – mutta se seuraava heitto voi tuottaa jopa maailmanennätyksen! Rügen on tunnettu haukipiireissä isoista hauistaan – joka vuosi sieltä napataan yli 130 cm haukia. Ja jos ja kun uistimeen napsahtaa se melkein 140 senttiä pitkä roteva mamma niin se voi olla elämäsi kala...
 

Rügenissa suositellaan järeitä haukivälineitä, ylivoimaisesti suosituin uistin tähän aikaan vuodesta on iso jigi (shad) eli kalanmalliset jigit. Ja täällä isot tarkoittaa isoa – 30 cm pitkä on melkein normaalikoko. Perusjerkkivarusteilla toki pärjää, 20 cm ja 25 cm shadit antavat myös kalaa hyvin ja isoa kalaa. Haukea saattaa löytyä myös matalasta jolloin jerkit voivat toimia, vaappuja ja lusikoita unohtamatta.
 

Kalastusmatkaan sisältyy 4 kokonaista kalastuspäivää, n 08:00 – 17:00. Koko päivä vietetään merellä, joten suosittelemme, että teet sämpylöitä mukaan aamiaisella – pusseja yms löytyy paikan päältä. Kahvitermarin saa mukavasti täytettyä myös majoituspaikalla (tee ja kuuma vesi yhtälailla). Sen voi jopa jättää henkilökunnalle edellisenä iltana ja vain poimia mukaan, kun mennään vesille.
 

Majoitus tapahtuu siisteissä ja kodikkaissa pensionaateissa, 2 hengen huoneissa pääsääntöisesti. Aamiainen tarjoillaan n 06:30 alkaen ja se on aika perinteinen, leipää, lisukkeita, jotain myslin tyylistä, tuoremehua, kahvia ja teetä.

Illallisen (ei sisälly hintaan) voi nauttia lähikylässä. Sieltä löytyy pari mukavaa ravintolaa, missä pääsee maistelemaan schnitzeliä ja muuta kivaa. Unohtamatta kenties raikasta juotavaa!
 

Kylässä ei ole kauppaa joten omat virvokkeet on hyvä tuoda mukanaan, joskin pensionaatista kannattaa kysellä myös ostettavaa, olutta ja limonaatia on yleensä myytävänä.

 

Esimerkki: Helmikuun 2014 matka lyhyesti:
Neljän kalastuspäivää. Saalis 21 henkilöä (seitsemän Fishing Lords venekuntaa) ja 15 kpl yli 10 kg haukea. Suurin 14,3 kg.
 

Paketin hinta:

Pakettiin kuuluu kalastus, veneiden vuokra, polttoaine, oppaan palvelut (älä sitten ylläty, täällä oppaat kalastavat siinä missä asiakkaat), majoitus, aamiainen ja lounassämpylät (tehdään itse aamiaisella)
 

Paketin hinta on 750,- euroa sis alv 10%. Varausmaksu on 250,- euroa ja suoritetaan varauksen yhteydessä – paikat menee varausmaksun suorittaneille, järjestyksessä. Varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli matka peruuntuu säästä johtuvista syistä.
 

Lisäksi kustannuksia tulee kalastusluvista 36,- eur (2019) / hlö sekä matkasta. Matkan kustannukset ovat tyypillisesti noin 300 - 400,- € per hlö vuonna 2014 mutta hinta on riippuvainen tarjouksista ja hinnoista joita ei ole vielä saatavilla lauttayhtiöiltä.

Ota yhteyttä suoraan matkavastaavaan:
info@fishinglords.fi tai Harri Hintsa (+358 40 5533122) 

 

MUUTA

Hyvä tietää kalamatkoista

Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Lämpimät varusteet kuuluvat kalastuspakettiin.

Kalastusoppaamme ovat vesillä lähes päivittäin. He ovat ajantasalla, missä kalat liikkuvat.

Kalastusmatkalla asiakkaat on vakuutettu. Oppailla on vuokraveneen kuljettajan pätevyys ja he ovat koulutettuja kalastusoppaita.

Lähde kalastamaan!

Kalastusoppaamme ovat aktiivisia kalastajia itsekin. Tietotaitoa on monesta eri kalastuslajista. Voit retkellä syventää kalastustietojasi ja jatkossa saat enemmän kalaa!

Katso raportteja viimeaikaisista saaliista täältä.

Kalastusretken rinnalle voimme järjestää myös muuta ohjelmaa. Jos kalastus ei innosta kaikkia, osalle voidaan järjestää esimerkiksi sieniretki tai saaristokierros.

Opi käsittelemään kalaa oikein. Kalastusopas opettaa esimerkiksi, miten tapahtuu hauen fileointi.