FL MARINE

Kaikki Tracker konsernin tuotteet meidän kautta

Tracker-veneet kalastukseen ja vapaa-ajanviettoon veden äärelle


Tracker-vene on yksi maailman suosituimmista alumiinirunkoisista veneistä. Se tunnetaan erityisesti kalastusharrastajien keskuudessa - arvostetuimpia ominaisuuksia ovat sen vakaa ajettavuus ja vuosikymmenien aikana kehitetty yksityiskohtainen kalastusvarustelu.

Fishing Lords Marine on Fishing Lords Oy:n veneiden maahantuontiyksikkö, joka tuo maahan Tracker-veneitä sekä muita Tracker konsernin tuotteita. Veneet tuodaan Eurooppaan yhteistyössä ruotsalaisen Mojoboats AB:n kanssa. Yhtiö toimii virallisena Tracker-veneiden maahantuojana Euroopassa ja sen kautta kulkeutuu vuosittain satoja Tracker-veneitä Pohjoismaihin. Kilpailukykyinen hinta perustuu siihen, että veneet moottoreineen toimitetaan ilman välikäsiä suoraan tehtaalta. Kaikissa veneissä on CE-merkinnät ja Trackerin normaali takuu.

Veneiden ja venetarvikkeiden lisäksi tarjoamme Lowrancen ja Motorguiden laitteita, ja vieläpä kaiken lisäksi avaimet käteen periaatteella valmiiksi asennettuna. Palvelukonseptiimme kuuluu oikeastaan kaikki mitä asiakas toivoo, ellei itse pytytä täyttämään toiveenne niin laaja verkostomme pystyy varmasti auttamaan.

Tiedustelut veneistä ja laitteista: 040 58 99 513 / Kalle Lindholm.

Valikoimaan voi tutustua netissä tässä kohtaa ikävä kyllä vain ruotsiksi ja englanniksi, mutta ottamalla yhteyttä niin saa palvelua ihan suomeksi.

Ruotsiksi, Mojoboatsin sivut: http://www.mojoboats.se/start/

Englanniksi, Tracker konsernin sivut: https://www.trackerboats.com/

Ja se tärkein - eli hinnat. Me hinnoittelemme aina veneet tapauskohtaisesti, eli päivän kurssin jne mukaan. Sen takia hintoja ei ole netissä, mutta eivät ne kaukana ole. Soita tai laita sähköpostia niin se päivän hinta löytyy kyllä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Onko Tracker veneiden rungot niitattuja?
V: Ei ole niitattu, ja niititkin kestivät aikanaan kyllä hyvin. Nykyään Trackerit tehdään robottihitsauksella. Lisäksi runko rakennetaan jopa vahvemmaksi kuin mitä tarvetta olisi, kaikki sen takia, että vene olisi mahdollisimman luotettava. Tracker myöntää elinikäisen takuun rungon hitsauksille sekä 5 vuoden takuun muuten rungolle.
 
K: Miten tuo kokolattiamatto, eikö se ole vaikea pitää puhtaana?
V: Ensinnäkin, useimmissa malleissa se osa lattiaa, missä on eniten kulutusta, korvaa ”karvamaton” luja vinyylipohja. Se on erittäin helposti puhtaana pidettävä ja se on hyvin pitävä lähes millä tahansa kengillä. Lisäksi se niin kutsuttu karvamatto on modernia synteettistä kuitua, johon lika ei tartu ja siten se on erittäin helppohoitoinen ja mukava veneessä liikkuville. Vesi ja harjaus riittää pitkälle puhtaana pidossa - samalla tavalla kuin mikä vaan veneen pohja.
 
K: Onko Fishing Lords Marine virallinen veneiden maahantuoja?
V: Kyllä olemme. Teemme yhteistyötä Mojoboats AB:n kanssa (ruotsalainen yritys). Mojoboats on ollut Tracker-veneiden suurin jälleenmyyjä USA:n rajojen ulkopuolella vuodesta 2013. Mojoboats organisoi veneet Pohjoismaihin. Me olemme suomalainen jakelija.
 
K: Miten te voitte myydä veneitä niin kohtuulliseen hintaan?
V: Ensinnäkin, me olemme oikeasti poistaneet kaikki välikädet. Tilaamme veneet suoraan tehtaalta meille. Lisäksi hoidamme kuljetukset itse, joten voimme aina etsiä fiksuimmat laivausvaihtoehdot. Tämän lisäksi meillä ei ole liikettä, ei varastoa eikä siten kuluja niistä – tämä näkyy jälleenmyynti hinnassa myös.
 
K: Jos teillä ei ole veneitä varastossa niin miten pääsee katselemaan venettä? Tai koeajamaan?
V: Ota yhteyttä! Meillä on toki veneitä, joita pääsee katsomaan ja koeajamaan. Me vaan emme pidä niitä kalliissa liiketilassa ns tyhjän panttina vaan veneet ovat käytössä – mikä onkin niiden tarkoitus.
 
K: Jos nyt sitten tilaan veneen, milloin saan sen?
V: Jopa kahdessa kuukaudessa, mutta tämä hieman vaihtelee riippuen satamista ja rahtilaivoista. Toimitusaika on tyypillisesti 2-3 kk. Varmista aina meiltä.
 
K: Kuvissa näkyy hieno traileri, tuleeko se tosiaankin kaupan päälle, ja saako sen rekisteriin?
V: Ei, kuvat ovat markkinakuvia ja sisältävät vaihtelevasti lisävarusteita. Trackerin omat trailerit ovat haasteellisia saada Suomessa rekisteriin eikä me sen takia niitä myydä veneiden mukana. Toki, jos oikein haluaa ko trailerin niin toki sellaisen saa!
 
K: Haluan katteen / satamapeitteen. Onnistuuko?
V: Kyllä, ota yhteyttä myyjään.
 
K: Entäpä muut lisävarusteet / vene-elektroniikka?
V: Kyllä toki tämäkin onnistuu, ota yhteyttä myyjään. Saat meidän kautta esim. Lowrancen ja Motorguiden laitteita. Muu varustelu onnistuu totta kai myös, ota yhteyttä

K: Uskaltaako teihin olla yhteydessä, ei kait myyjä pure?

V: Uskaltaa ja ei todellakaan pure! Päinvastoin, me kannustamme ottamaan yhteyttä jos edes vähänkään kiinnostaa, ellei muuta niin jutellaan hetken mukavia mielenkiintoisen alan ja harrastuksen tiimoilta!

  • Black Facebook Icon