Norrby GårdNorrby sijaitsee Tammisaaren rannikon maalaismaisemissa. Alueella voit aistia rauhallisen maalaistunnelman ja meren. Saaristo on lähellä. Maisemista näkee, että ne ovat joskus olleet vanhaa merenpohjaa. Peltoa ja metsäsaarekkeita. Paljon eläimiä. Ei ole lainkaan tavatonta aamulla katsella yhtäaikaa pellolla käyskenteleviä kauriita, hanhia ja merikotkaa. Lisäksi Norrbyn maisemissa viihtyvät monet haukat, peltopyyt ja peurat sekä hirvet.


Vanhaa Norrbytä edustavat Kartanohuvila ja Sjövik rakennukset. Ne ovat vanhanajan makua mukaillen sisustettu kuitenkin modernein mukavuuksin kivaksilomanviettopaikaksi. Paikka sopii myös hyvin vaativalle kokousasiakkaalle, joka haluaa tiiviin työpäivän päätteksi nauttia rauhallisesta ja kodikkaasta ympäristöstä.

Uutta Norrbytä edustavat hulppea rantasauna, jonka löylyihin mahtuu parhaimmillaan 25 henkilöä. Saunan kiuas on iso - se lämmitetään vuorokautta aikaisemmin metrinmittaisilla koivuklapeilla. Näkymät saunasta on merelle. Saunan lämmityksestä huolehtii paikallinen palvelualtis henkilökuntamme. Toinen uudemmista rakennuksista on Renkitupa, joka toimii juhlapaikkana tai kokouspaikkana isoillekin ryhmille. Ruokailemassa on ollut jopa 90 henkilöä samaan aikaan. Renkituvassa on myös haluttu sikarihuone, jonka elegantissa ilmapiirissä viihtyy vaativakin maailmanparantaja.

Varaa kartanohuvilamajoitusta Norrbystä.

 

Kalastusta, golfia ja luonto-ohjelmia
Jos olet innostunut golffaaja, löydät 5 km päästä Eke Golf kentän. Kalastuksen ystäville paikka on mitä ihanteellisin. Kalastusoppaat hakevat ryhmän rantasaunalta ja käyttävät kalassa hienossa saaristomaisemassa. Hauki, kuha ja ahven ovat lähivesien tyypillisiä saaliskaloja. Tammisaaren vedet tunnetaan etelärannikon parhaimpana suurhauen kalastuspaikkana. Joka vuosi vesiltä saadaan monia yli 10kg haukia.

Saaristo sopii myös merimelonnalle ja erilaisille veneretkille. Voit tilata hauskan veneretken vaikka Tammisaaren keskustaan, jossa voi käydä kesäkaupungin rantaterassilla nauttimassa huurteisen. Tai luontoystäville retki ulkosaaristoon katsomaan lintuja ja laakeita kallioita. Hyvää veneilykauttahan riittää aina joulukuulle asti. Sää ei ole este - oppailla on lämpimät varusteet kaikille pipoja ja hanskoja myöten. Miltä kuullostaisi nokipannukahvit tervantuoksuisen nuotion äärellä? Lue lisää kalastusmatkoista.

Jos haluat olla maakrapuna, voit tilata meiltä maastopyöräretken tai vaikkapa sieniretken. Ryhmille on monia erilaisia ohjelmia tarjolla. Teambuilding ohjelma ennen saunaa on mitä parhainta tyhy-päivän ohjelmaa.

Talvinen Norrby
Norrbyssä talvi on kaunis riippumatta lumen määrästä. Jos lunta on tarpeeksi, nietokset kutsuvat lumikenkäretkille. Opas vie ryhmän talviseen metsään. Monet lumikenkäretket tehdään otsalamppujen valossa pimeällä - siinäpä eksottinen ohjelma ulkomaan vieraille.

Norrby on hyvä kohde viettää talvilomaa. Lähellä riittää koskemattomia hiihtomaastoja. Palvelut ovat lähellä. Joulunviettäjille Norrby on oivallinen valinta. Pääset lähelle maalaistunnelmaa ja vain reilun tunnin päässä Helsingistä.