Tiira sijaitsee rinteessä kauniissa mäntymetsikössä, noin 60 m rantaviivasta. Mökki on toinen puoli paritalosta. Huoneistot ovat täysin erilliset tilat ja niihin on käynti vastakkaisilta puolilta. Mökissä on oleskelutila jossa on sohvaryhmä, takka, TV/ DVD ja radio/CD soitin. Mökissä on langaton netti. Oleskelutilan yhteydessä on keittiö ja 6- 8 hengen ruokapöytä, ikkunoista on merinäköala.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta alakerrassa ja yksi yläkerrassa. Alakerran tilavissa makuuhuoneissa on kaksi vuodetta laitettavissa yhteen tai erikseen, yläkerran viistokattoisessa makuuhuoneessa on neljä vuodetta. Mökissä on sauna, kylpyhuone suihkulla sekä kaksi WC:tä. Katetulla ulkoterassilla on kalusteryhmä, varusteina lisäksi pallogrilli.

Muuta: Mökki on aina varustettu WC- ja talouspapereilla sekä tarvittavilla puhdistusaineilla ja -välineillä. Mökistä on noin 70 m rantaan. Mökistä on merinäköala.

HUOM ISOT RYHMÄT! Tämä mökki sijaitsee Joutsen huvilan vieressä. Jos kaipaatte isommalle ryhmälle majoitusta siten, että mökit ovat lähekkäin varatkaa myös Joutsen ja Lokki käyttöönne. Silloin majoituskapasiteettia on yhteensä yli 30 hengelle. Yhteiset ruokailut ja illanvietto voi tapahtua Joutsenessa ja majoitus kolmessa em tilassa.

Huvilainfo

Neliöt: 80m2
Vuodepaikat: 8
Makuuhuoneet: 3
Kokous: 4-6
Lähetä yhteystietosi (email tai puh), niin otamme pian yhteyttä!

 Haluatko lisätietoja alueesta? Lue lisää ja katso kuvia.

Ajo-ohje ja etäisyyksiä

- Tarkka osoite paikalle on: Meritie 136, Loviisa. Kysy tarkemmat ohjeet tarvittaessa myyntihenkilökunnalta.

- Etäisyyksiä: Helsinki 75 km, rautatieasema 80 km, bussipysäkki 4 km, ravintola 1 km (golf-klubi), kauppa 18 km, naapuri 30 m.