Mökki lomailuun tai kokoukseen!

Viikonloppu: Alkaen 545€ sis. alv. 10%
Viikko: Alkaen 1170€ sis. alv. 10 %

Tilava valoisa huvila neljällä makuuhuoneella, sopii kahdelle perheelle. Tontin koko 1300 m2, naapuri 15 m, muuten metsää ja nurmikkoa. Merenrantaan on noin 400 m matka. Lähellä on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Sea Golf -golfkenttä on noin 5 min automatkan päässä. Kävellen golf-klubille menee noin 15 min. Yleinen hiekoitettu uimaranta 1 km kävellen, autolla 3 km.

Kalamiehet! Mökkin vuokraan kuuluu Terhi375 vene ja Yamaha 4 hv perämoottori. Lähialueella on kaksi ramppia, joista voi laskea oman veneen veteen.

Mökin yksityiskohdat: Lamellihirsi 2003, tupakeittiö, alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa on molemmissa kaksi vuodetta. Yläkerrassa on myös kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi vuodetta. Alakerrassa on oleskelutila, sauna, pesuhuone, pukuhuone, 2 kpl wc ja 2 kuistia.

Mökin varustus: Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, 2 wc, mikroaaltouuni, tv, cd-soitin, dvd, astianpesukone, pyykinpesukone ja kiinteä ulkogrilli.

Huvilainfo

Neliöt: 120m2
Vuodepaikat: 8
Makuuhuoneet: 4
Kokous: 6-8
Lähetä yhteystietosi (email tai puh), niin otamme pian yhteyttä!

 Haluatko lisätietoja alueesta? Lue lisää ja katso kuvia.

Ajo-ohjeet

- Tarkka osoite paikalle on: Meritie 99, Loviisa. Kysy tarkemmat ohjeet tarvittaessa myyntihenkilökunnalta.

- Etäisyyksiä: Helsinki 75 km, rautatieasema 80 km, bussipysäkki 4 km, ravintola 1 km (golf-klubi), kauppa 18 km, naapuri 30 m.