Kalastusta lohilammella

1-12 hlöä 1500 eur alv. 0% (1860 eur sis. alv. 24%)
Lisähenkilöt 12 hlöstä ylöspäin 95 eur alv. 0%. Pyydä tarjous yli 25 henkilön ryhmistä.

Saaliin saaminen ei ole koskaan varmaa, mutta tämän lähemmäksi sitä ei paljon voi päästä. Tarjoamme "lohen jallitusta" Espoossa luonnon kauniissa lampikalastuspaikassa. Ihan mistään pikkuisesta lammesta ei ole kyse, sillä se on noin puolikilometriä pitkä lampi. Lammen äärellä on mukava nuotiopaikka ja pieni keittokatos, jossa voi tulistella ja rupatella kalastuksen lomassa. Istutamme ennen jokaista ryhmää erän kirjolohia. Miksi istutamme? Toisinaan kalastukselle on vähän aikaa ja ryhmässä saattaa olla paljon vasta-alkajia, joten siksi pieni tuki-istutus ei lainkaan ole haitaksi. Lammessa on toki vanhojakin kaloja, jotka ovat ehtineet kasvaa hyvin suuriksi… Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden elämykseen kalan saamisesta, ja tietenkin jotain kotiinviemistä. Lammesta saadut kalat käsitellään ja pistetään oitis savupönttöön. Kannattaa muuten katsoa, miten kokeneet kalastusoppaat perkaavat kalan - he antavat vinkkejä kalan käsittelyyn ja niiden savustamiseen. Monet haluavatkin nauttia savukalasta lampikalastusreissun aikana. Keitämme kahvit nuotiolla ja tuoretta kalaa syödään kera ruisleivän ja lisukkeiden.
 
Aikaisempaa kalastuskokemusta ei tarvita. Kalastus tapahtuu virvelivälinein heittämällä pieniä vieheitä. Oppaat opastavat turvallisen ja oikeaoppisen kalastustekniikan. Kirjolohen kalastuksessa on paljon pieniä niksejä, joita opit päivän aikana. Voit soveltaa niitä myöhemmin omilla kalareissuillasi.
 
Kenelle sopii?
- Virkistyspäivän ohjelmaksi; samaan yhteyteen voidaan yhdistää myös muita aktiviteetteja esimerkiksi sieniretki tai jokin liikunnallinen ohjelma. 
- Myyntipalaverin iltaohjelmaksi, jossa halutaan pariksi tunniksi kivaa ulko-ohjelmaa happihyppelyn ja kalastuksen merkeissä.
 
Tämä kalastusmatka sopii niin aloitteleville kuin kokeneille. Enemmän kalastaville henkilöille voimme opettaa esimerkiksi perhokalastusta.
 
Henkilömäärä:
- Yhtäaikaa kalastettaessa 50 hlöä.
- 150 hlöä, kun kalastus on osa virkistyspäivän ohjelmaa. Suunnittelemme tiimiohjelmat suurillekin ryhmille. Valikoimissa on erilaisia liikunnallisia ohjelmia ja luontoretkiä.
 
Saunapaikka ja kokous - pyydä tarjous!
- Isoille ja pienille ryhmille kokous- ja ruokailumahdollisuus lähihotellissa. 
- Ryhmät 5-30 hlöä kokous-, ruokailu- ja saunapaikka läheisessä hirsirakennuksessa.
 
Kesto:
2-4 tuntia.
 
Sesonki:
1.5.-15.6. ja 20.8.-15.11. Keskellä kesää kirjolohet ovat passiivisia lämpimässä vedessä. Sen vuoksi avovesikauden alku ja loppu ovat parasta aikaa. Lammella voi kalastaa myös talvella pilkkien.
 
Esimerkki tyypillisestä lampikalastustapahtumasta.
10:00 Tapaaminen lammen äärellä. Ohjelman esittely ja turvallisuusohjeet. Kalastus alkaa oppaiden johdolla. Kireitä siimoja!
11:00 Nokipannukahvit pistetään porisemaan. Mikäli saalista on saatu, oppaat käsittelevät kalat ja kohta ne ovatkin savustumassa. Nautitaan savukalasta ja ruisleivästä lisukkeineen.
12:00 Kahvihetken jälkeen kalastus jatkuu.
13:00 Tilaisuus päättyy. Jatko-ohjelma voi jatkua kokouksella tai saunomisella.

Aikataulut ja ohjelman sisältö sovitaan juuri teidän ryhmällenne sopivaksi.

Hyvä tietää kalamatkoista

Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Lämpimät varusteet kuuluvat kalastuspakettiin. 

Kalastusoppaamme ovat vesillä lähes päivittäin. He ovat ajantasalla, missä kalat liikkuvat.

Kalastusmatkalla asiakkaat on vakuutettu. Oppailla on vuokraveneen kuljettajan pätevyys ja he ovat koulutettuja kalastusoppaita.