Ahvenen ja kuhan jigaus

1-5 hlöä / 875 eur alv. 0% (963 sis. alv.)
6-10 hlöä / 1750 eur alv. 0% (1926 sis. alv.)
Pyydä tarjous isommista ryhmistä.

Urheilukalastuksen historiassa jigikalastus on melko nuorta. Se on hauskaa ja tuloksellista. Parhaimmillaan jigaus on kuhan ja ahvenen kalastuksessa.

Jigikalastusretkellä asiaansa perehtyneet oppaamme parkkeeraavat veneen tunnetuille kalastuspaikoille ja opastavat kalastuksen alkuun. Opasta kannattaa kuunnella. Jigauksessa on muutamia tärkeitä toimintatapoja, joita kannattaa noudattaa, jos mielii saada saalista. Kaloja aletaan etsimään matalikoiden reunalta tai syvään veteen työntyviltä pohjapenkoilta. Kala ei aina löydy ensimmäisestä tai toisesta paikasta, vaan parvet on etsittävä, sillä ne liikkuvat koko ajan. Ajan hermolla olevat oppaamme kuitenkin ovat etulyöntiasemassa kalojen löytämisessä, sillä he liikkuvat vesillä paljon ja ovat tietoisia kalojen liikehdinnästä.

Kuhan jigaus ajoittuu pääasiassa touko-kesäkuulle, mutta niitä saadaan myös syksyllä. Syys-lokakuu on puolestaan ahvenen jigausaikaa, kun ahvenet ovat parveutuneet syksyä varten. Antoisan kalastuspäivän jälkeen jokainen tietää kalastuksesta ja kaloista enemmän. Ja mikä tärkeintä, alat saamaan paremmin saalista myös jatkossa.

Paketti sisältää (4-6 h):
Kalastusvälinevuokran, lämpimät kelluntapuvut, kalastusoppaan palvelut. Retki sisältää nokipannukahvit ja runsaat retkieväät.

Lähtöpaikat:
Porvoo, Pernaja, Helsinki, Inkoo, Kotka, Loviisa ja Tammisaari

Varusteet:
Varustamme ryhmän saappailla, kelluntahaalareilla ja tarvittaessa pipoilla ja hanskoilla.

Kalastuksen sesongit:
Kuha: 15.5.-15.6. ja 15.9.-15.10.
Ahven: 15.9.-15.11.

Tuliko jotain kysyttävää katso täältä tai soita meille!

Hyvä tietää kalamatkoista

Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Lämpimät varusteet kuuluvat kalastuspakettiin. 

Kalastusoppaamme ovat vesillä lähes päivittäin. He ovat ajantasalla, missä kalat liikkuvat.

Kalastusmatkalla asiakkaat on vakuutettu. Oppailla on vuokraveneen kuljettajan pätevyys ja he ovat koulutettuja kalastusoppaita.

Lähetä yhteystietosi (email tai puh), niin otamme pian yhteyttä!
Ison ahvenen parvi on löytynyt!Tuoretta paistettua kuhaa sienien kanssa! Voit saada kotiinviemisiä...Ison kuhan jigauksessa on onnistuttu. Kuha 4 kg!Kuhalla on monta syöntihuippua päivän aikana. Yksi on auringon laskun aikaan.Kuhat siirtyvät salmipaikkoihin syys-lokakuussa.Oppailla on laaja valikoima jigivehkeitä mukana!Vihreä kalajigi on yksi parhaimmista jigeistä isolle ahvenelle ja kuhalle.Tältä näyttää maisemat kahvittelupaikalta.Opas neuvoo ja ohjaa kalastuksessa. Jigikalastusretken jälkeen olet oppinut kalastuksesta paljon uutta!Tässä kalastetaan lokakuun puolessa välissä keskellä Helsingin saaristoa.Kalastusoppaan tehtävänä on opettaa kuinka kuha- tai ahvenjigiä uitetaan.

Kalastusmatkojen lähtöpaikkoja merelle


Näytä Fishing Lords Kalastusmatkojen lähtöpaikkoja suuremmalla kartalla

Lähde kalastamaan!

- Kalastusoppaamme ovat aktiivisia kalastajia itsekin. Tietotaitoa on monesta eri kalastuslajista. Voit retkellä syventää kalastustietojasi ja jatkossa saat enemmän kalaa!

- Katso raportteja viimeaikaisista saaliista täältä.

- Kalastusretken rinnalle voimme järjestää myös muuta ohjelmaa. Jos kalastus ei innosta kaikkia, osalle voidaan järjestää esimerkiksi sieniretki tai saaristokierros.

- Opi käsittelemään kalaa oikein. Kalastusopas opettaa esimerkiksi, miten tapahtuu hauen fileointi.